2011. május 6., péntek

A nyertes és nyereménye

Nagyon szépen köszönöm a sok bájos megjegyzést, ami a játékra érkezett; jó volt olvasni, milyen emlékeket ébresztett bennetek Lázár Ervin neve. Legszívesebben mindenkinek küldenék valamit (egy ölelést küldök is), de csokit most sajnos csak egyvalaki fog kapni. Méghozzá ilyet:


A táblás csoki az a bizonyos modicai, amiről a csokifesztivál kapcsán írtam itt. Kicsit izgulok, fog-e ízleni, mert ahogy meséltem is, ez az eltérő készítési mód miatt morzsás állagú és nem olvad-árad szét a szájban. Azért hátha nem marad a nyertes nyakán... Egyébként szicíliai (bronte-i) pisztáciásat választottam.

A bizonyíték, hogy mindenki neve bekerült a kalapba (amit fejjel lefelé olvashattok, ott segítségem volt az elrendezésben) :


És a nyertes..................

.........miután elkaptam végre a sorsolási bizottság elnökét, mert elszelelt a kihúzott cetlivel.........




ÉVA!!!!!!!!!



Kérném szépen a címedet e-mailben, kedves Éva, hogy küldhessem a nyereményt.

Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek a játékot; én nagyon jól szórakoztam, remélem, ti is. Szerintem hamarosan lesz folytatás...

10 megjegyzés:

  1. Köszi a játékot:-) Éva, nagy gratula Neked :-) És mindenkinek, aki nem nyert küldöm a kedvenc csokim (Baci) reklámját: http://www.youtube.com/watch?v=UOVBL9u1gVg Sajnos nem találtam meg azt a baci reklámot, amit nagyon szeretek , de ez is klassz.

    VálaszTörlés
  2. "dömdödöm"
    ez esetben jelentése: köszi a játékot és gratula Évának :)

    VálaszTörlés
  3. Én nagyon elbizonytalanodtam mikor olvastam hogy Éva nyert. Volt másik Éva is a játékban? Kizárt dolog hogy az én nevem az nem szoktam általában nyerni bár optimista lélek vagyok.Erősítsél már meg légyszíves, hogy valóban én vagy másik Éva. Köszi!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Eva, nem volt masik Eva, csak te :). Most mar nyugodtan orulhetsz, es ird meg a cimed e-mailben! Gratulalok!

    VálaszTörlés
  5. Olyan kedves játék volt!!!!!!Én is Dömdödödöm...:)
    A sorsolási bizottság elnökének külön puszi: elképzeltem,ahogy meglógott a cetlivel.:))))))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépen köszönöm, megpróbálok higgadtan örülni.Ez számomra nagyon nagy öröm.Köszönöm szépen mégegyszer.Puszilom a kislányod szerencsés kis kezét. Szia ! / A kis unokámnak fogok adni a finom édességből és megmondom neki hogy a nagyi nyerte/

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm én is és Éva, gratulálok! Az elnökasszony meg annyira édes! Puszi neki.

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok a nyertesnek! Köszönöm a játékot! Döm! :)

    VálaszTörlés