2011. május 12., csütörtök

Szívünknek kedves


Itt van anyukám látogatóban :))), ezért most jövő hét közepéig nem nagyon írok. A meze-estről még várom a képeket, mert persze a fényképezőgépem maradt csak itthon, de majd arról is beszámolok.

Anyával volt eddig piknikezés a parkban (Parco delle Cave)......ahol élveztem a Vestától nyert testi és szellemi táplálékot.....


...és ahol Fernandóékkal is összefutottunk; épp bicajtúráztak, de pár perc és néhány falat erejéig letelepedtek mellénk.


A hétfői piacon életünkben először vettünk ráját...
...szerdán pedig ír barátainktól csomag érkezett a csokiboltból, ahol egykor dolgoztam.


Csütörtökön felkerekedtünk és megnéztük a dómot...


...a Galleriát...


...a Scalát...


...fagyiztunk a Scala előtti virágzó hársfák árnyékában...


...felkerestük kedvenc teremet, a Piazza dei Mercantit, a valamikori tőzsde helyszínét...
...ami a legmegfelelőbb hely volt ahhoz, hogy a kicsi kapjon egy ábécével kiegészített abakuszt...


...és még a Castello Sforzesco is belefért, persze a múzeumok nélkül, mert a türelem már fogytán volt...(A bejegyzés címe egyben a Váratlan utazás egyik epizódjának címe.)

4 megjegyzés:

 1. Nagyon-nagyon szép helyeket néztetek meg megint. Az hogy édesanyád ott van akkor feltöltődhetsz egy kicsit. Bár gondolom most nagyon jó, de rossz megint majd az elválás. Azért a nagyinak is rossz lehet hogy ritkán találkozik a kis unokájával.Gondolom hogy skypolni tudtok de az mégsem olyan mintha személyesen találkoztok.Magamról tudom, mennyire fáj nekem is hogy ritkán találkozom az unokámmal.Ők nincsenek ennyire messze tőlem.A lányom mindig azt mondja: anyukám mi lenne ha más országban élnénk? Nagyon rossz! Látod milyenek a nagyik? Kívánom hogy még anyukád ott van minden percét vidáman, töltsétek el.Jó szórakozást, anyukádnak jó unokázást kívánok. Puszilom az egész családot!

  VálaszTörlés
 2. Szép napjaitok lehettek! Látszik Anyukádon, mennyire boldog veletek!

  VálaszTörlés
 3. Azonosulós, mint mindig :-)Kukkants be hozzám, vár nálam egy díj!

  VálaszTörlés
 4. Hogy én mennyire irigyellek ezekért a gyönyörű helyekért! De azért köszönjük, hogy a képeket megosztod velünk. Még, még!

  VálaszTörlés