2014. január 13., hétfő

Nap és Hold

Két gyönyörű lánykám van, a Nap és a Hold. Tudom, a Nap általában a férfi energia szimbóluma, de annyira illik Sarára, miközben ő maga nagyon is nőies. Nagyon Oroszlán; benne lapul a bújós cica is, de leginkább állandóan marásra kész vaskörmeit mutogatja. Nap-erejének nem ura még, így gyakran felperzseli a mezőket, de bízom benne, amikor az értelme is megjön hozzá, valami nagyon fontos és igaz dolog megvalósítására fogja használni ezt a nagy akaratot, ami neki adatott. Ereje előtt máris szinte hajolni kényszerül az ember, fába kell kapaszkodnunk, mint szélviharban, ha talpon akarunk maradni előtte.

A télen született Ida sokkal ezüstösebb, sokkal finomabb. Ő a Hold. Nyugodt, zavartalan, csöndes. Fénye anélkül ölel körül bennünket, hogy elvakítana. Biztos vagyok benne, hogy titkokat rejt; finomra hangolt, misztikus, ősi, maga a női energia.

S ha én szültem a Napot és a Holdat, akkor maga vagyok az Éganya; az egyiptomi Nut vagyok. De én vagyok a Földanya is, testemmel táplálom gyermekemet. Isteni vagyok és fenséges a Jóisten kegyelméből. Testem gyönyörű. Hasam domború, mert gyermekek lakták. Méhem áldott, mert fogant, kihordott, szült, izmainak működése maga a tökély. Mellemnek dicsőség és hála, mert emlékszik az előző szoptatásra, s újra munkába állt. Szívemben tulipánok fakadnak, homlokomon csillagkoszorú. A legnagyobb istennő vagyok; a nevem Anya.



11 megjegyzés:

  1. Gratulálok és nagyon sok boldogságot, erőt és örömöt kívánok nektek a gyerekek felneveléséhez! Nagyon szépen megfogalmaztad, aranyosak vagytok! Puszillak benneteket!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok kicsi Idához, s minden jót az elkövetkezendő évekre nektek! Milyen nagy lány lett a nővérkéje, persze teltek az évek. Csodaszépen írtál!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Isten éltessen mindannyiótokat! Tényleg gyönyörűek vagytok, meseszépek :)

    VálaszTörlés
  4. Megkönnyeztem, olyan szépen megírtad! Isten hozta Idát, áldja is meg Veletek együtt, négyötök szövetségét, adjon békét és boldogságot Nektek!

    VálaszTörlés
  5. Isten éltessen Benneteket,s tegye bársonyossá az éveket számotokra!
    Borsodi

    VálaszTörlés
  6. ♥♥♥
    Gyönyörűségesen szépségesek vagytok, sok sok boldogságot, erőt, szépséget, gazdagságot kívánok mindannyiótoknak! :) ♥♥♥

    VálaszTörlés
  7. Meghatóan gyönyörű amiket írtál. Olyan jó ez :-) Isten áldjon Benneteket!

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű kis család vagytok! Mindenkinek jó egészséget az új évre!

    VálaszTörlés
  9. De gyönyörűek...Szívből gratulálok!

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    Eddig még nem "beszélgettünk", de remélem nem bánod, ha ezennel szeretettel meghívlak egy ismerkedős blogger-játékra. Ha szeretnél részt venni, itt találod a részleteket: http://budapest-bordeaux.blog.hu/2014/02/18/most_akkor_budapest_vagy_bordeaux.
    Szép napot kívánok Neked,
    HunMoiselle

    VálaszTörlés