2012. január 21., szombat

Tíz nap-játék

Köszönöm, hogy kérdeztétek, mi van a táncházzal. Az ünnepek alatt szünetelt, időközben pedig új helyet kerestem, mert az előző kicsit messze volt. Végül sikerült az utcánkban találni egy megfizethető termet, így gyalog is két perc alatt ott lehetek. Február 7-én indul újra a tánc...

Közben más terveim is születtek. Egyik ezek közül, hogy nyárra szervezek a meditációs csoportnak egy magyarországi körutat. A napokban papírra kell vetnem a tervezett útvonalat, és bár nagyrészt kialakult az elképzelésem, mit szeretnék megmutatni nekik, azért kíváncsi lennék, mi az, amit semmiképpen nem hagynátok ki egy maximum tíz napos körútból. Várom az ötleteiteket, valamint azt, hogy mit szeretnétek leginkább nyerni. Alapvetően valami gasztronómiai nyereményre gondoltam, csoki vagy sajt például, de ez az a pillanat, amikor megírhatjátok, mire vágynátok leginkább. Aztán meglátjuk, megoldható-e.

Tehát két dolgot várok: mit mutatnátok meg feltétlenül Magyarországból egy tíznapos utazás során és mit szeretnétek nyerni. A játék határideje nincs túl messze, jövő szombaton, január 28-án éjfélkor lejár!  

       

3 megjegyzés:

 1. Mit nem hagynék ki?

  Hortobágy, Balaton (felvidék), Tokaj-Északi Középhegység egyes részei, Pilis.... Őőőő ezek jutottak hirtelen eszembe. :)

  VálaszTörlés
 2. Amit mindenkinek látnia kell:
  - Tihany, egyedülálló a klímája, a nyugati részről csudálatos a kilátás
  - Tokaji borvidék
  - gyógyfürdők valamelyike ( a sziciliai ismerőseim rákattantak a miskolcitapolcai barlangfürdőre)
  - Szentendre skanzen
  - Budai vár, nappal is és este is
  - Cuha völgye (kisvasút!!!!)
  - fogaskerekűzés, Szamos cukrászdában dobostortázás (eredeti recept alapján)
  - Bugacpuszta (bográcsgulyásozás, lovak, Boróka tanösvény...)
  - Felső Tiszavidék, temetők is különlegesek a csónak alakú fejfák miatt
  - Városlátogatások: Kecskemét, Szeged, Debrecen, Pécs, Békéscsaba, Sopron, Veszprém, Esztergom

  Én foccaccia-t szeretnék :-)

  VálaszTörlés