2011. szeptember 20., kedd

Nyárbúcsúztató sorsolás

Nagyon elcsúsztam a sorsolással, intenzív napokat élünk, annyi a történés, hogy elég követni. Ezért arra gondoltam, hogy ti, kedves tizenketten, akik részt vettetek a játékban, és ennyit vártatok a kimenetelére, valamennyien megadhatnátok a címeteket, és ha csak egy képeslapot is, de mindannyiótoknak szívesen küldenék. Már csak azért is, mert nagyon élveztem a sok szép megjegyzést megélt vagy remélt nyaralásaitokról; szívből köszönöm nektek!

A sorsolásról készültek képek, de épp nem találjuk a fényképezőgépet, úgyhogy ezúttal kénytelen vagyok bizonyíték híján közölni a nyertes nevét:

Chiara

Örülök, hogy erről a játékról nem maradtál le, kedves Chiara!

A címeket szeretettel várom a videkek@gmail.com címre. Ölelek mindenkit.

7 megjegyzés:

  1. De jó, nagyon örülök, hogy én nyertem azt a sok finomságot!A kaktusz virágra különösen kíváncsi vagyok, az aszalt paradicsom pedig a kedvencem. Köszönöm!!! Minden jót nektek!

    VálaszTörlés
  2. Én meg csak meg szeretném súgni, milyen aranyos volt ez a játék... Sajnálom h lemaradtam róla, így van ez mostanság a blogvilágban velem. Gratulálok Chiarának és Laurának :)))

    VálaszTörlés
  3. Én is kicsit megkésve gratulálok! Mikor sétálgatunk újra szép itáliai városokban? Tessék megkeresni azt az elveszett fényképezőt! Szükségünk van a képeid látványára!

    VálaszTörlés
  4. Mi újság veled olyan nagyon régen nem jelentkeztél már! Hogy vagytok?

    VálaszTörlés
  5. Én is aggódom érted!!!!!!!Írtam mélt is....
    Egy apró füstjelet kérünk!!!!!!♥♥♥

    VálaszTörlés